Det har hamret og banket i den gamle bankfilial på Gammel Kongevej 116. Her har designere, arkitekter og håndværkere arbejdet hårdt for at gøre en rå og urban udgave af MASH klar til åbning torsdag den 1. marts, hvor bøfelskende gæster for første gang kan tage det røde læder i besiddelse.
Fra den 1. marts bliver det nemmere at spise godt centralt på Frederiksberg. MASH åbner nemlig sin 11. restaurant, der er indrettet i de historiske lokaler i den gamle bankfilial midt på Gammel Kongevej. Restauranten byder på MASH’ karakteristiske starters, steaks, sauces, sides og saftige vine samt sæsonaktuelle tavleretter og en stor og indbydende bar i et veldesignet og stemningsfyldt lokale.
Vi er meget begejstrede for at åbne her i hjertet af Frederiksberg, og beliggenheden er helt perfekt i forhold til de mange Frederiksbergborgere, der gerne vil spise godt lokalt. Vi satser på at gøre MASH Frederiksberg til et populært sted for en middag, eller når man kommer ind fra gaden og bare gerne vil have et godt glas i baren siger Jesper Boelskifte, CEO i Copenhagen Concepts, som står bag MASH.
MASH Frederiksberg bliver noget særligt
Alle MASH restauranter er baseret på det samme koncept, men indretningsmæssigt er der stor forskel på restauranterne på Skovriderkroen, toppen af Tivoli Hotellet og på Bredgade, hvor det hele startede i 2009. Også MASH Frederiksberg bliver noget særligt – ikke mindst fordi ejerne for første gang eksperimenterer med et nyt design, der bliver mere rustikt med rå vægge og krakelerede fliser. Udover kød i verdensklasse er MASH også kendt for sin vinekspertise og et omfattende vinkort, der tæller mere end 600 vine, som meget naturligt får plads i den gamle bankboks i kælderen.
MASH brandet har eksisteret i snart ni år. Det er et stærkt og velafprøvet koncept, men det skal også udvikles for ikke at stå stille og falme. Det gør vi her på Frederiksberg, og vi er meget spændt på, hvad gæsterne synes om vores nyskabelser. Personligt synes jeg, at vi sammen med vores britiske designpartner Mike Duncalf har ramt et fedt udtryk, der giver masser af stemning, som jo er én af de vigtigste ingredienser i en god MASH oplevelse, siger Mikkel Glahn, partner og marketing manager i Copenhagen Concepts.
Om MASH
MASH – Modern American Steakhouse – byder på et stort udvalg af kød og udskæringer fra kødkvæg fra USA, Uruguay, Australien, Tyskland, Japan og Danmark. Gæster vil bl.a. kunne se frem til at smage dansk dry-aged ribeye, der er modnet i op til 90 dage og giver kødet en unik karakter, smag og fast mørhed. MASH Frederiksberg vil også byde på et velassorteret udvalg af vine på mere end 600 flasker samt en veludrustet bar.
Med restauranten på Frederiksberg er der nu i alt 11 MASH restauranter:
Danmark: Bredgade, Frederiksberg, Rungsted, Skovriderkroen, Tivoli Hotellet, Lufthavnen, Aarhus og Odense
Tyskland: Hamborg og Düsseldorf
England: London