Elegante Bistro Boheme brillerer med stilsikker forretningsfrokost.
Historien
I indbydende lokaler med klassisk fransk brasserie-indretning er Bistro Boheme et af byens absolut bedste bud på en god forretningsfrokost.
Bistro Boheme åbnede i 2007. Før Bistro Boheme overtog de smukke lokaler, har Rene Difs restaurant og natklub Oil kæmpet for at blive byens kendis in-sted. Tilbage i firserne var det finansmanden Klaus Riskjær, der startede internet virksomheden CyberCity på adressen.
Dynamoen bag Bistro Boheme er Per Thøstesen. En af landets bedste kokke med en imponerende baggrund fra flere Michelin restauranter, blandt andet den 3-stjernede Poul Bocuse i Lyon i Frankrig. Det gør i sig selv Bistro Boheme til et ’must’ at besøge.
Beliggenheden
Mondænt beliggende på Esplanaden med Mærsk, landsretten og advokatkontorer som naboer er stedet godt besøgt af forretningsfolk.
Atmosfæren
Lokalerne i to plan er indbydende og dekoreret med fransk reklameplakatkunst. Bordene står tæt og belysningen er overraskende behagelig.
Bistro Boheme er det tætteste, København kommer på de autentiske bistro oplevelser i Paris.
Stedet emmer af kvalitet og folk, der gerne vil betale lidt ekstra for kvalitet og god service, men Bistro Boheme mister ikke pariser hyggen og bliver for formelt. Man kan sagtens nyde en romantisk frokost eller middag her.
Maden
Til frokost kan du spise veltilberedte bistro-retter som pariserbøf, biksemad og rørt oksetartar. Dagens ret eller dagens højtbelagte smørrebrød bliver præsenteret af tjeneren og er altid fristende på Bistro Boheme. Du kan også toppe det hele med 30 gram Rosinni kaviar og østers.
Et lille tip. Prøv Thøstesen spejlæg på kartoffel/trøffelpuré, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, krydderurter, croutoner & frisk revet trøffel. En uovertruffen signaturret fra Per Thøstesen og mulighed for at opleve en ret fra en kok, der har arbejdet for Poul Bocuse på hans 3-stjernede.
Vi spiste
Dagens ret: Stegt Pighvar på en bund af smørkonfiteret jordskokkepure og dertil en afsindigt vanedannede champagne beurre blanc sauce og Gold rossini caviar. Tjeneren lod heldigvis kanden med sauce stå på bordet.
Maden var perfekt tilberedt og indbydende anrettet. Pighvaren var sprødstegt perfekt på den ene side og med den bløde kartoffel bund og den uforskammede perfekte sauce, var det en lækker frokostret for 275 kr. Vi delte en stor flaske Perrier vand med brus til 60 kr og rundede af med en espresso serveret i et nærmest romglas med stilk til 30 kr.